Штатні:

  1. Похмурський Володимир Васильович (кандидат медичних наук, доцент, завідувач кафедри)
  2. Кривко Юрій Ярославович (доктор медичних наук, професор, академік НАН ВО України, Заслужений працівник охорони здоров’я України)
  3. Парфенюк Марія Орестівна
  4. Грицевич Назар Романович (кандидат медичних наук)
  5. Антоненко Юлія Олександрівна
  6. Гончаров Мар’ян Петрович
  7. Готь Ірина Валеріївна
  8. Миньо Павло Едуардович
  9. Хоркава Богдана Андріївна
  10. Шведа Юрій Ігорович
  11. Столяр Дмитро Володимирович

Список викладачів кафедри з вказанням вченого звання, ступеня,

кваліфікації, посади.

 

  1. Похмурський Володимир Васильович (кандидат медичних наук, доцент, завідувач кафедри) – Викладає:клінічне медсестринство в хірургії; військово-медична підготовка (тактична медицина); гострі стани та інтенсивна терапія; введення в медичну симуляцію; основи медичної симуляції; медсестринство в хірургії та інтенсивна терапія.
  2. Кривко Юрій Ярославович(доктор медичних наук, професор, академік НАН ВО України, Заслужений працівник охорони здоров’я України)
  3. Грицевич Назар Романович (кандидат медичних наук) – Викладає: медсестринство в хірургії з курсом анестезіології та реаніматології.
  4. Онисько Роман Михайлович (кандидат медичних наук)- Викладає: Медсестринство в онкології та паліативна медицина.
  5. Антоненко Юлія Олександрівна – Викладає:Медсестринство в офтальмології; Офтальмологія; Основи офтальмології; Медсестринство в педіатрії.
  6. Гончаров Мар’ян Петрович – Викладає:Медсестринсво в хірургії з курсом анестезіології та реаніматології; Клінічне медсестринство в хірургії.
  7. Готь Ірина Валеріївна – Викладає:Військово-медична підготовка та медицина надзвичайних ситуацій;Основи медичної допомоги в умовах воєнного часу та надзвичайних ситуацій; Ріст та розвиток людини.
  8. Миньо Павло Едуардович – Викладає:Військово-медична підготовка та медицина надзвичайних ситуацій
  9. Парфенюк Марія Орестівна – Викладає: Медсестринство в хірургії з курсом анестезіології та реаніматології; Клінічне медсестринство в хірургії; Введення в медичну симуляцію; Основи медичної симуляції.
  10. Хоркава Богдана Андріївна – Викладає:Медсестринство в хірургії з курсом анестезіології та реаніматології; Хірургія з курсом анестезіології та реаніматології; Хірургічні хвороби; Медсестринство в онкології та паліативна медицина.
  11. Шведа Юрій Ігорович – Викладає: Медсестринство в хірургії з курсом анестезіології та реаніматології.

 

          Сумісники

  1. Столяр Дмитро Володимирович – Викладає: Медсестринство в хірургії з курсом анестезіології та реаніматології; Хірургічні хвороби.

 

          Лаборанти:

  • Ткачук Ірина Ігорівна.