Нові аспекти співпраці кафедри фармації

    У п”ятницю 14 червня 2024 р. у фармацевтичному житті Львова відбулася цікава подія – відкриття Проєкту «Навчальна аптека «Подорожник» по вул. Володимира Великого 27. Місією Проєкту є створення комфортних та ефективних умов для навчання та професійного розвитку майбутніх фармацевтів. Для цього створені та обладнані навчальні класи, шість робочих місць фармацевтів у просторому залі обслуговуванні населення, де студенти-практиканти будуть працювати під керівництвом досвідчених спеціалістів. 

    На захід були запрошені всі заклади освіти України, що здійснють підготовку фахівців за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація» за всіма освітніми рівнями. Делегації прибули з Харкова, Києва, Черкас, Луганська, Івано-Франківська, Самбора та Львова. Львівську медичну академію імені Андрея Крупинського представляли доценти кафедри фармації Софія Терещук і Мирослава Калитовська. Керівництву мережі аптек «Подорожник» в особі Тараса Коляди був вручений вітальний лист від ректора Академії проф. Юрія Кривка. 

    Здобувачі освіти ЛМА імені Андрея Крупинського дотепер проходили ознайомчу та переддипломну практики в мережі аптек «Подорожник», декілька випускників та старшокурсників вже працюють на відповідних посадах в аптеках. У наступному навчальному році співпраця кафедри фармації та навчальної аптеки «Подорожник» буде інтенсивно розвиватися для підготовки конкурентоспроможних молодих фахівців.