Засідання студентського наукового товариства “Лабораторна діагностика” на тему: “Чим небезпечні грошові банкноти ?”.

   20 травня 2024 року до Дня науки в Україні відбулося засідання студентського наукового товариства “Лабораторна діагностика” на тему: “Чим небезпечні грошові банкноти ?”.  Під керівництвом Наталії Менів підготовлені та заслухано наукові доповіді членкинь наукового студентського товариства “Лабораторна діагностика” студенток групи ІІ ЛДф1 – Анастасії Горбулько, Софії Сас, Тетяни Кіс. В умовах глобальної мобільності та щоденного використання грошових банкнот як засобу обміну, вони стають потенційним вектором для передачі мікроорганізмів. Цей аспект є суттєвим не тільки з точки зору мікробіології та гігієни, але й у контексті громадського здоров’я.

   Члени та гості СНТ взяли активну участь в обговоренні, адже розуміння вагомості мікробіоти грошових банкнот може значно вплинути на наш підхід до гігієни та охорони здоров’я в сучасному світі.

   Висловлюємо подяку керівнику наукового студентського товариства Менів Н.П. та студентам Анастасії Горбулько, Софії Сас, Тетяни Кіс за наукові дослідження! Так тримати!