ВЕБІНАР IWA “Удосконалення систем даних для санітарії”

     7 вересня 2023 року завідувач кафедри лабораторної медицини Федорович Уляна Михайлівна прийняла участь  у вебінарі “Удосконалення систем даних для санітарії”. Вебінар зосереджений на розумінні систем санітарних даних і, зокрема, на підтримці країн у покращенні їх здатності збирати надійні дані для досягнення цілей ЦСР щодо санітарії та стічних вод. Вебінар проводився IWA Ініціатива інклюзивної міської санітарії та Водна політика та порядок денний регулювання у співпраці з Асоціацією регуляторів водопостачання та санітарії Східної та Південної Африки (ESAWAS) і Міжнародною мережею регуляторів питної води та санітарії ВООЗ (RegNet).

    Вкрай важливо звернути увагу на системи даних на місцевому рівні обслуговування, забезпечивши їх інтеграцію з нормативними та національними рамками. 

    Метою вебінару було заглиблення в проектування систем даних громадської санітарії для створення надійних і корисних місцевих/національних систем. Покращення санітарних даних може зміцнити глобальні системи та уможливити національне звітування та порівняльний аналіз прогресу в досягненні ЦСР та інших міжнародних цілей. 

    Дякуємо організаторам та доповідачам за цікавий вебінар та можливість безперервного професійного розвитку!